Αίτηση για συνεργασία με το YouTube


Απαιτήσεις για το πρόγραμμα θυγατρικών:
Ενεργό κανάλι με μια καλή φήμη.
Η επιθυμία να δημιουργηθεί ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό βίντεο!
Τακτικές εμφανίσεις βίντεο στο κανάλι σας.
Τουλάχιστον 50 συνδρομητές και 1.000 θέα στο κανάλι.
Η έλλειψη προειδοποίησης και απεργίες από το YouTube.
 

Τι κάνει το πρόγραμμα συνεργατών του YouTube:
Πλήρης (βελτιωμένη) το Πρόγραμμα συνεργατών YouTube
Το μεγαλύτερο ποσοστό του Διαδικτύου — το 85% των εσόδων από τη διαφήμιση στο κανάλι σας στο YouTube από την πρώτη ημέρα της σύνδεσης και την ικανότητα να αυξηθεί σε 90% (90% + εταίρων με «τικ»).
Η νομισματοποίηση του βίντεο (τόσο χαμηλό όπως $ 1 ανά 1000 εμφανίσεις διαφήμισης + πληρωμή επιπλέον κλικ (δοπρ εξαρτάται από τον τύπο του καναλιού, όπως vlogs πληρώνουν περισσότερα από ό, τι letspleyam)
Η ικανότητα να τρέχει «Stream» (άμεση μετάφραση).
Δυνατότητα να ανεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας (2080p και 60fps)
Δυνατότητα να προσθέσετε υλικό με πνευματικά δικαιώματα σας στο YouTube αναγνωριστικό περιεχομένου, έτσι προστατεύει από κλοπή και επαναλαμβανόμενη βίντεο «perezalivov.»
Μια τεράστια συλλογή από μουσική και ήχους με το δικαίωμα της εμπορικής χρήσης του audiomicro.com
Ισχυρό εργαλείο ανάλυσης από την Creative Έθνος (στατιστικά στοιχεία, τα κλικ, τις απόψεις, την ώρα, το δυναμικό συμβούλια) μεγιστοποίηση του δυναμικού των εσόδων τους, χρησιμοποιώντας εργαλεία Creative Έθνος, το οποίο θα βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας.
Κοινά έργα μεταξύ των εταίρων για να αυξηθεί το κοινό.
Ένα φόρουμ για τους εταίρους, όπου μπορείτε να βελτιώσετε το περιεχόμενο πολυμέσων σας.
Η ευκαιρία να καταγγείλει τη σύμβαση εντός 30 ημερών.
Παραπομπή Πρόγραμμα. Προσεγγίστε νέους εταίρους και θα λάβετε ένα μερίδιο του εισοδήματός τους, με την επιφύλαξη των εταίρων. Δίνουμε 5% των εσόδων παραπομπής.
Λειτουργικής Υποστήριξης.
Η δυνατότητα να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του κοινού, την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των καναλιών σας στο YouTube, το Facebook και το Twitter, για να δούμε πώς το κοινό σας να αντιδρά με το περιεχόμενό σας και να παρακολουθείτε αυτές τις διαχρονικές τάσεις.
Πρόσβαση σε κίνηση — Δημιουργική Έθνος ταμπλό στο tablet σας ή σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή για να ελέγχουν την ανάπτυξη του καναλιού σας, όπου έχετε μια σύνδεση στο Internet.
Πρόσθετα προγράμματα χορηγία από τους διαφημιστές που μπορείτε να προσθέσετε στο βίντεό σας. Άθροισμα του προϋπολογισμού για τη διαφήμιση των σχεδόν $ 1.000.000.
Η ομάδα μας είναι συνεχώς προσελκύει όλο και περισσότερους νέους διαφημιζόμενους, που επιτρέπει τη διαφήμιση για την αύξηση του κύκλου εργασιών των εταίρων του δικτύου μας.

Продать дорого или купить дешево рекламу? Легко!

Epicstars — это платформа для онлайн-рекламы у блогеров социальных сетей. Мы собрали у себя большое количество разнообразных блогеров и лидеров мнений, которые готовы рекламировать и продвигать ваш бизнес среди целевой аудитории

Epicstars — это платформа для онлайн-рекламы у блогеров социальных сетей. Мы собрали у себя большое количество разнообразных блогеров и лидеров мнений, которые готовы рекламировать и продвигать ваш бизнес среди целевой аудитории